NordicGold
JEG HAR IKKE LÆNGERE NOGET SALG AF PRODUKTET, men kan stadig varmt anbefale det.
KONTAKT www.uniqnordicgold.com for køb.
Rene Nordiske råvarer til hunden i dit liv
NordicGold er hundefoder af aller højeste kvalitet, skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med din hunds sundhed og kost. For selvom tusinder af år er gået, siden hund og menneske begyndte at leve sammen, fungerer din hunds fordøjelsessystem stadig på samme måde, som da den levede vildt i naturen. Din hund er derfor ikke skabt til kunstige tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og andre menneskelige påhit.
Alle ingredienser i Uniq Nordic Gold er rene, nordiske råvarer – fyldt med naturlige og sunde mineraler, vitaminer, olier og næringsstoffer. Med Uniq Nordic Gold behøver du således ikke give supplerende kosttilskud for at holde din hund sund og rask, for hver eneste ingrediens er nøje udvalgt ud fra både smag og sundhedsmæssige kvaliteter. Der er kælet for enhver detalje, fordi din hund fortjener det bedste.


Økologiske urter fra egne marker
Hos Uniq Nordic Gold dyrker de selv deres urter. Urterne, der alle er økologiske, er nøje udvalgt ud fra deres sunde og styrkende egenskaber. For at beskytte de virksomme stoffer, tørrer de først urterne ved lave temperaturer over dage. Derefter tilsætter de urterne i en følsom proces, hvor temperaturen holdes under 40 grader. På den måde bevares ikke kun alle de gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer, men man forebygger samtidig mavevending, fordi maden ikke kan svulme op i hundens tarm.
De benytter sig af følgende urter i deres produkter:
Cikorie, Røllike, Rød Solhat, Persille, Oregano, Hyben, Marietidselfrø, Lucerne, Timian, Mynte, Agerpadderokke, Bukkehorn, Fennikel, Lægestrengbælg


Der findes 5 forskellige produkter i serien

IDUN – til den voksne hund

FREJA - til mor og hvalp

MIMER - til den ældre hund med problemer i led og bevægeapperatet

SIF - til hunden med pels- og allergiproblemer

BALDER - til hunden med pels- og allergiproblemer