> NordicGold
> IDUN - til den voksne hund
> FREJA - til mor og hvalp
> MIMER - til den ældre hund
> SIF - til pels og allergi
> Vores egen historie
Vores egen historie
Cero er en jagthund af racen ”Deutsch Langhaar” (Tysk langhåret hønsehund) Han har døjet med eksem siden han var ganske lille. Han bliver 4 år til april 2013. Han kradsede sig voldsomt i ørene mens han jamrede og han slog med ørene i tide og utide. På kroppen havde han også skællende eksem som han kløede til blods.
Marianne er uddannet Phytoterapeut (Urteterapeut) og tilsatte en masse dejlige urter og olier til hans foder. Det hjalp, men det var desværre ikke nok til at fjerne eksemen. Helt slemt var i det i de perioder hvor jagt og træning kørte på det højeste. En Homøopat mente vi helt skulle droppe tørfoder, hvilket vi prøvede og straks gik det meget bedre. Vi snakkede med vores dyrlæge om det og han havde en ide om at det måske var tørfoderet det var galt med. Men vi købte faktisk et top kvalitetsprodukt til vores hund. Faktisk fik han det foder dyrlægen selv forhandlede! Vi skiftede mærke, men lige godt hjalp det. Så gode råd var dyre, indtil vi fik den ide, at det var kornet i foderet der var skyld i Cero´s hudproblemer. Måske var det en glutenallergi? Så vi søgte med lys og lygte efter et kornfrit produkt.

I april 2012 stødte vi på en producent der var ved at udvikle et kornfrit produkt. Det var UniQ. Og vi var så heldige at komme i betragtning som ”prøveklude”.
Vi startede op med foderet og måtte opleve at vores dejlige hanhund begyndte at lugte rigtigt grimt. Hans afføring så heller ikke specielt fin ud. Det tog dog heldigvis af efter 14 dages tid. Ellers havde vi nok opgivet … For at lade det hele komme an på en prøve fik han ingen tilskud mere i form af vores egen urteblanding og fiskeolie. Og det viser sig heller ikke at være nødvendigt, da produktet SIF er tilsat alt det han behøver. Cero er fuldstændig eksemfri i dag. Vi drypper heller ikke hans ører mere.
Begejstringen er ikke til at tage fejl af og vi har ladet os registrere som forhandlere til produktet der kom til at hedde NordicGold. Det kom på markedet i oktober 2012.