> Fysiurgisk massage
> K-Tapening / Sports-tape
> Bindevævsmassage
> Akupunktur
> Phytoterapi - Urtemedicin
> Øjenbehandling - Akupunktur
Øjenbehandling - Akupunktur
Øjenlidelser.

Lad os fortælle hvilke øjenlidelser vi ikke kan afhjælpe med akupunktur. Det er:
- Skelen på øjnene
- Farveblindhed
- Nærsynethed

Vi behandler sjældent grå stær samt langsynede, da der i dag inden for kirurgien findes fine behandlingsmuligheder.
Men der hvor øjenlæger ikke kan hjælpe kan vi i op til 80 % af tilfældene gøre en forskel. Det drejer sig specielt om blinde, personer med konstateret AMD (tør samt våd) og grøn stær. Men også andre øjenlidelser som ikke kan afhjælpes med medicin eller kirurgi. Her fremhæver vi de 2 typiske diagnoser.

AMD  ( Aldersrelateret Macula Degeneration)

Normale test laver vi ud fra en synstavle og et Amsler-gitter-test. Men det er øjenlægens tal og test der er de gældende. Typisk møder klienterne op når deres kørekort er truet. Eller når et simpelt stykke arbejde ikke længere kan udføres og de ikke kan hjælpes hos deres øjenlæge.

Grøn stær ( Glaukom )

Grøn stær er en fællesbetegnelse for sygdomme, der har med skader på synsnerven at gøre. Synet bliver indsnævret.
Man får med tiden det man også kalder et kikkertsyn. Der er en sammenhæng med for højt tryk i øjet, men man kan godt have forhøjet øjentryk uden at synsnerven er skadet. Man forsøger at nedbringe trykket med øjendråber og kontrollerer dette tryk fremover.  
Sygdommen kan medføre blindhed. I nogle tilfælde kan der opereres. Det kan bedre synet i en periode dog ikke helbrede.  Akupunkturbehandling

Vi behandler hver hverdag i 10 dage. Man- til fredag 2 x daglig. Hver behandling tager ca. 30 min. Der skal holdes en nåle-pause mellem hver behandling på min. 1 time.
Når de 14 dage er gået, laver vi opfølgning ugen efter, herefter 2 uger senere og herefter 1 behandling hver måned.

1 akupunkturbehandling i klinikken koster 300 kr. Men vi har lavet et samlet pris på disse 14 dage pålydende 5000 kr. Opfølgningsbehandlinger beregnes med 300 kr. pr. behandling

Hvad kan du forvente?
Måske er du en af dem der allerede efter en uges behandling mærker/ser forskel. Dog sker dette oftest i uge 2. Er der slet ingen forbedring/reaktion efter 2 uger afventes synstests-resultat fra øjenlægen.